Dia Internacional contra l'Assetjament escolar

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 00:00

El 2 de maig està declarat com el Dia internacional contra l’assetjament escolar.

L’assetjament afecta milions d’infants i joves a les escoles d’arreu del món, per això la UNESCO va reconèixer el Dia internacional contra l’assetjament escolar el 2 de maig de l’any 2013 amb l’objectiu de conscienciar a tota la població.

A Santa Maria de Martorelles hem organitzat, amb la col·laboració de l'entitat GASC de Martorelles (Genis de l'Animació SocioCultural), una matinal d'activitats per la infància on a través de diferents dinàmiques vivencials, podran conèixer i reconèixer situacions de bullying i eines per fer-hi front.

A través de set dinàmiques específiques i motivadores, amb l'acompanyament del monitoratge, despertarà l'interès dels infants per fer-hi front a aquesta problemàtica social tot treballant la inclusió i l'empatia envers els altres.

L'activitat es durà a terme dissabte 1 de maig d'11:00h a 13:00h a la plaça de l'església. En cas de pluja ens traslladarem al Casal Cultural.

Per participar cal apuntar-se al següent enllaç i durant la jornada caldrà seguir les mesures de seguretat sanitària establertes.

Darrera actualització: 27.04.2021 | 00:02