Pla d'Igualtat Municipal de Santa Maria de Martorelles

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 00:00

Al Ple Ordinari de 19 de maig de 2021 ha estat aprovat per unanimitat de tots els grups municipals el Primer Pla d'Igualtat Municipal de Santa Maria de Martorelles que defineix les característiques i propostes per desenvolupar accions inclusives al municipi.

Al treball motor han participat les següents entitats del municipi:

- AFA Les Mimoses, Associació Coral La Fló, Taula de Dones de l'Assoc. Cultural Santa Maria, Associació contra el Càncer, Escola Les Mimoses, IES Alba del Vallès, Residència Les Palmeres i el CAP Sant Fost-Martorelles.

També han participat els equips tècnics i socials de l'Ajuntament, així com els grups polítics municipals amb representació al consistori.

A través de diferents reunions conduïdes per l'entitat de suport L'Esberla, entre els mesos d'octubre de 2020 a maig de 2021, s'ha aprofundit en les diferents característiques del municipi i s'han definit una sèrie d'objectius a desenvolupar durant els pròxims anys.

Gràcies a aquesta tasca participada comunitàriament, confiem a esdevenir un municipi més inclusiu, si cap, amb la participació de veïnes i veïns.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 12:32