Festa Major 2021

En aquest espai trobareu un recull de les diverses activitats que s'han fet durant la Festa Major d'estiu de 2021.

Seguim amb un any atípic i amb l'estiu ple d'incerteses que fa que s'hagin d'adaptar moltes activitats. Això és el que ha passat aquest any amb la Festa Major d'estiu i les últimes mesures dictades per la Generalitat per contenir la pandèmia de la Covid19. Tot i això s'han programat un seguit d'activitats adreçades als més menuts, al jovent, les famílies i la gent gran del poble.

Com ja és tradicional, divendres 16 a les 12h es va fer el repic de campanes que anunciaven l'inici de la festa. Els jocs d'aigua a la plaça de l'Església van estar concorreguts sobretot pels més petits. Al Casal Cultural es va inaugurar l'Exposició Cultural d'artistes locals amb la participació d'en Xavi Mira i d'en Pere Montsant, on durant tots els dies de Festa Major vam poder gaudir d'un recull de la seva obra més contemporània. El pregó de Festa Major ens va portar a les nostres veïnes Laura i l'Antònia, treballadores de la sanitat pública, qui ens van explicar les seves sensacions viscudes durant el temps més dur de la lluita contra la Covid19. Més tard va arribar la gimcana infantil i juvenil on un bon nombre de grups van participar als reptes proposats a les diferents proves. Divendres va acabar amb el concert de Freqüència Bandarra al Parc de la Torrentera.

 

Dissabte 17 al matí es va reservar per a les activitats més esportives amb el triangular de basquet a la pista poliesportiva, coorganitzat amb el Club de Basquet de Martorelles, la competició de ping-pong i petanca, i les masterclass de gimnàstica per a gent gran i de pilates amb la direcció de l'Esther Torres. A la tarda vam gaudir amb el conta contes "La maleta que sona", aquest cop als terrenys de Can Girona. I si el matí estava reservat a les activitats esportives, la tarda estava reservada a les activitats de ball i concert. Vam començar amb la ballada de country que ens va portar el grup "Country Mollet" i seguidament, després de dos anys sense poder gaudir de la ballada de Colles de Martorelles i amb la pista poliesportiva homologada, els de Martorelles ens van poder oferir una selecció dels seus balls més coneguts amb els grup de petits, mitjans i joves. Com a cloenda de la jornada, al vespre i a la nit vam comptar amb la magistral actuació dels incombustibles "La Salseta del Poble Sec".

 

Diumenge 18 va tornar una de les activitats més esperades de l'estiu: "La Baixada de la Mort". El tobogan aquàtic més conegut de la zona va refrescar a grans i petits durant tot el matí mentre es feia l'exhibició de trial al Parc de la Torrentera amb la col·laboració del Club Centpeus. Com cada any es va celebrar la Missa de Festa Major. La tarda va estar dedicada de nou als més menuts amb la història de titelles "El Gall Frederic i la Gallina Caterina". Un nou concert de la "Coral la Fló" i una exhibició de zumba van ocupar els actes de la tarda gràcies a la participació de la Societat Coral la Fló. Ja a la nit, la cantada d'havaneres amb el grup "Port-Bo" al parc de la Torrentera, amb l'acompanyament de Rom Cremat preparat per en Salvador Costa, van ser la cloenda per la Festa Major de 2021.

Quin cost té:

Activitats gratuïtes. Cal fer registre abans de participar.

Adreça:

Places i carrers del poble, Parc de la Torrentera i Pista poliesportiva.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 15:31