Dia Internacional de la Dona Treballadora

Dissabte, 6 de març de 2021 a les 00:00

Sota el títol «Dones Visibles», l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles, de la mà de la Diputació de Barcelona, de l'Institut Català de la Dona i amb el suport del Taller Ocupacional Alborada en el disseny i producció, presentem una mostra que recull a diverses dones que han destacat a la història per diferents fets importants però que han quedat, en molts casos, amagades sota la mirada de la societat patriarcal, i que fins al dia 14 de març podreu visitar.

Dones que han destacat a diferents camps de la ciència, de la literatura, de la política, de l'activisme, de la música o de l'esport al llarg de la història. Dones obligades a demostrar les seves qualitats amb major esforç pel fet de ser dona i silenciades en molts casos dins de les seves disciplines per la societat.

La campanya està formada per 10 cartells, en gran format, que s'han penjat a diferents punts cèntrics del poble. Us animem a trobar-les a totes i compartir amb nosaltres les vostres impressions. Un viatge a través del temps per no deixar a ningú indiferent.

 

Telèfon contra la violència masclista 900 900 120.

Darrera actualització: 07.03.2021 | 22:18

Imatges