Tall de la circulació pel Camí del Fondo

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 08:00

Dijous i divendres, 18 i 19 de maig, per les persones i de dijous a diumenge, del 18 al 21 de maig, per tots els vehícles

Tal com es va anunciar fa uns mesos i dintre del programa d'arranjament de camins 2022-2023, en aquesta primera part de l'any quedaven pendents d'arreglar 4 camins: El del dipòsit (esencial en aquest temps de sequera i acabat fa uns dies), el de la Font Sunyera (inclòs al Pla de Prevenció d'Incendis i acabat també la setmana passada), el de l'antena (per garantir el manteniment del servei de TV i telefonia, encara pendent ) i el Camí del Fondo que s'ha començat a executar.

Les obres d'arranjament d'aquest camí són més complexes i requereixen enformigonar-ne un tros, que necessitarà un temps de consolidació. Per aquest motiu, en aquest camí queda totalment prohibida la circulació a peu o en vehicle avui dijous 18 de maig i demà divendres 19 de maig. Durant el cap de setmana es podrà circular a peu i dilluns es tornarà a obrir el camí perquè hi puguin passar altra vegada vehicles.

Preguem no saltar-se en cap cas les senyals de prohibició. Fer-ho pot comportar malmetre l'obra.

Amb aquesta obra quedarà quasi acabat l'arranjament complet de la nostra xarxa de camins, que facilitara l'accés a les persones i bicicletes però també l'accés fàcil als Bombers en cas d'incendi, circumstància que esperem no es doni.

Aprofitem per demanar la màxima cura possible de l'entorn i, davant de cap incidència, trucar ràpidament al 112.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 14:44