Reunió amb els Mossos d'Esquadra - recordatori

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 11:30

Recordatori: A l'Espai Lledoner, dijous 22 de desembre a les 19h o telemàticament

Recordeu que avui a les 19h a l'Espai Lledoner o bé telemàticament a l'enllaç: Reunió Mossos 22-12-2022  es farà la reunió prevista amb els Mossos d'Esquadra per aconsellar com reduir el risc de robatori, després de la reiteració d'incidents a les darrers setmanes.

Fa unes setmanes, l'Ajuntament va acordar amb el Mossos d'Esquadra realitzar una reunió pública amb els veïns per recordar els consells bàsics de seguretat per evitar els robatoris a l'interior de domicilis. 

Davant dels robatoris ocorreguts aquestes setmanes al Barri Colomer, s'ha considerat que aquesta reunió s'ha de fer urgentment, abans de que comencin les festes de Nadal i Reis, dates crítiques per aquests tipus d'incidents.

Es per això que convoquem als veïns a una reunió a l'Espai Lledoner el proper dijous, dia 22 de desembre a les 19 hores. Per facilitar l'assistència, la reunió es farà també telemàtica amb possibilitat d'intervenció per part dels assistents. En els propers dies es passarà l'enllaç, per aquest mateix mitjà, per poder-hi entrar telemàticament.

L'agenda serà:

  • Consells per evitar robatoris a l'interior de domicilis
  • Consells davant la proliferació de tot tipus d'estafes
Darrera actualització: 22.12.2022 | 11:58