Relleu a l'Alcaldia

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 00:00

Al Ple celebrat aquest dimecres 16 de juny a la seu consistorial, s'ha produït el canvi d'alcaldia segons estava previst a l'acord de govern municipal.

La portaveu del grup Santa Maria en Comú, Olivia Monés, va dirigir unes paraules de balanç d'aquest primer període posant de manifest la seva posició i inquietuds sobre la gestió feta i les expectatives de futur.
Per la seva banda l'alcalde sortint i portaveu del grup ERC, Luisma Pintor, va agrair el suport i les mostres d'escalf rebudes durant aquest període, agraint la implicació del personal laboral de l'ajuntament, i posant de manifest que la feina continua ara des d'una nova responsabilitat.
Així mateix el nou alcalde i portaveu del grup FEM Santa Maria, excel·lentíssim Sr. Rodolf Casas, va mostrar el seu agraïment a la feina feta i el compromís a la continuïtat dels projectes endegats. Entoma la responsabilitat amb ganes, dedicació i responsabilitat, agraint als treballadors i treballadores del consistori la seva feina.

Ara resta per les properes setmanes concretar el nou cartipàs que decidirà les regidories i representativitats de cada membre del govern municipal i que haurà de ser proposat en un nou Ple.

Darrera actualització: 18.06.2021 | 14:58