Presumpte maltractament d'un gos

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 20:00

Informació sobre les actuacions fetes i per fer

Davant de comentaris a les xarxes sobre el presumpte maltractament d’un gos al nostre municipi, des de l’Ajuntament volem fer palès el següent.
A primera hora del matí, ha arribat a l’Ajuntament la informació que hi havia la possibilitat que una persona del municipi hagués maltractat, matat i enterrat un gos al seu domicili. Immediatament ens hem posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra per verificar el que s’estava publicant. A les 10h del matí d’aquest mateix divendres,  s’ha mantingut una reunió, a les dependències de l’Ajuntament, amb la inspectora en cap de la comissaria de Mollet del Vallès i l’agent de proximitat. 
Ens han indicat que buscarien la informació i ens informarien. Cap el migdia ens han comunicat que dilluns disposaríem de l’expedient de la seva intervenció en aquest cas. Si que ens han comentat a primera hora que era important que la persona que ho havia vist cursés la denúncia el més aviat possible.
L’Ajuntament farà les actuacions oportunes dins del seu àmbit competencial d’acord amb l’informe que facin el Mossos d’Esquadra.
Aquesta tarda hem parlat amb l’ADPAM. A l’inici de la conversa l’Associació ens informa de la retirada de la publicació (per motius interns),  i nosaltres els hem informat de les actuacions fetes des de l’Ajuntament i emplaçar-nos a treballar conjuntament per respectar els drets dels animals.
Des de l’Ajuntament, refermem la nostra postura contra tot tipus de maltractament animal.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 22:14