Pressupostos participatius 2023 - Fase d'exposició i votació

Divendres, 14 d'abril de 2023 a les 19:00

Es poden votar fins el dijous dia 20 d'abril del 2023

Ha arribat el moment de votar les propostes que ens han arribat a les darreres setmanes. En total s'han seleccionat vuit projectes, assenyalats en verd als gràfics, de les 35 propostes que ens han arribat agrupades per similitud. 

Cada ciutadà de més de 16 anys podrà votar com a màxim els 4 projectes que més us agradin. Se'n podran marcar 1, 2 ,3 o 4

           Per facilitar el procediment, hi haurà 3 maneres diferents per votar:

  • Votació presencial a les hores d’atenció al públic de l’Ajuntament, portant el DNI: De dilluns dia 17 a dijous dia 20 d’abril de 8 a 13h ò dimarts dia 18, de 16 a 18,30h.

  • Dipositant el vot a la bústia de l'Ajuntament des d’avui fins al 20 d’abril, posant el nom, cognom i DNI del votant a un sobre on hi posareu un paper marcant màxim 4 números dels projectes seleccionats: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ò 8.

  • Telemàticamentdes d’ara fins el dia 20accedint al següent enllaç: VOTACIÓ

Les mesures d'identificació es prenen per circumscriure la votació als veïns del nostre poble, però les dades són totalment confidencials i els resultats es publicaran el dia 27 d'abril.

           Com es pot veure a la taula, hi ha 4 grups de projectes:

 En verd: Els projectes seleccionats per la seva votació. Escollits per la seva viabilitat i valoració inferior a 15.000€. Tornem a recordar que se'n poden votar com a màxim quatre, però se'n poden votar només un, dos o tres.

En groc :Projectes que es faran igualment amb diferents graus d’execució i no cal votar. Dos apunts a ressaltar:

Ø Voreres: A les properes setmanes es començaran les obres de l’entrada del poble i del Barri Colomer. Una bona part d’aquestes obres serà eixamplar o millorar voreres i també fer-ne de noves.

Ø Mobilitat: Una vegada acabat l’estudi es començarà a  aplicar amb la instal·lació de les mesures de seguretat adients: Reductors, senyals,...

               En taronja: Projectes interessants però inassumibles aquest any perquè:

Ø  L’àmbit d'actuació no és propietat de l'Ajuntament: Zona aparcament al c/Font Sunyera, Tanca al carrer Ponent, Papereres al Parc de la Serralada Litoral, “Tirolina” al Parc de la Serralada, Protecció al Pont Vell.

Ø Tendal a la zona de pic-nic: Una vegada instal·lat el primer a la zona de jocs, es valorarà la possibilitat d’un segon tendal a la zona de pic-nic.

           En rosa: Projectes no considerats al no ser inversió.

 

Darrera actualització: 14.04.2023 | 20:01