Pla Alfa: Nova pròrroga del Nivell 3 per risc d'incendis

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 14:00

Risc extrem d'incendi durant els propers dies

Davant la situació climàtica actual, la Generalitat de Catalunya ha tornat a prorrogar les prohibicions i restriccions vigents que acabaven demà divendres 22 de juliol, fins dilluns 25 de juliol a mitjanit.

La llista de municipis amb situació de risc extrem d'incendi ha passat a ser de 357. El Parc de la Serralada Litoral manté activat el seu protocol tancant els equipaments (aparcament, miradors i centre d'informació).

L'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles prega a tots els ciutadans que no accedeixin al Parc (excepte veïns i serveis) mentre el Pla Alfa nivell 3 estigui activat. Accedir-hi posa en perill l'entorn i la pròpia vida de la persona.

En qualsevol cas, queda suspesa qualsevol activitat en el medi natural.

Segons les previsions meteorològiques, demà divendres hi haurà un repunt de les temperatures màximes amb especial afectació a les comarques de Lleida, Segrià, Urgell i les Garrigues i es mantindrà fins dilluns, tot i que afluixarà lleugerament dissabte. Les temperatures mínimes també es mantindran altes per sobre dels valor habituals.

Mantingueu-vos informats i, en cas d'incendi, truqueu immediatament al 112.

 

Recordeu també que el Departament de Salut manté activat el protocol POCS en fase 2 per fer seguiment dels efectes de l’onada de calor persistent, sobretot en les persones més vulnerables.

Darrera actualització: 21.07.2022 | 14:10