Obres de millora del Barri Colomer

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 21:00

A punt de començar les obres

Ja estan a punt de començar les obres de millora de la urbanització del Barri Colomer al terme de Santa Maria de MartorellesAquestes obres consistiran en el soterrament dels serveis de telefonia i baixa tensió, la creació i millora de voreres i la substitució de les canonades d'aigua de fibrociment per unes de noves de PVC. Això millorarà considerablement la seguretat i qualitat del subministrament de l'aigua, afectat últimament per diversos incidents degut a l'antiguitat de les canonades. El termini d'execució serà d'un màxim de 4 mesos des del començament de l'obra.

En el mapa, es poden veure els carrers en els que es farà l'actuació: Camí de Can Girona des de l'inici fins al carrer Montserrat, carrer Montseny i Travessera de Camí de Can Girona. L'estudi de la prolongació fins al Castell de Sant Foix ja està fet i estarà condicionat a rebre una altra subvenció.

En els propers dies, es demanarà als veïns afectats l'autorització de l'ús de la façana per procedir amb el soterrament dels serveis de baixa tensió i telefonia. I per dubtes i aclariments es farà una reunió amb els veïns a l'Ajuntament el dimarts dia 30 de maig a les 17h.

Amb les dades actualitzades, que podrien variar si surten dificultats, el cost total de les obres serà de 465.319€, dels quals 425.680€ corresponen a la obra en sí i 39.639€ a l'elaboració del pressupost i la direcció de les obres.

La Generalitat subvenciona l'obra amb 370.000€ i la resta, 95.319€ es finançarà amb fons propis.

 

Darrera actualització: 18.05.2023 | 21:13

Imatges