Obres a la carretera BV-5006

Dijous, 9 de març de 2023 a les 19:00

Es farà revestiment de cunetes i millora de marges al tram comprès entre la carretera de la Roca i la plaça Joan Matons

Us comuniquem que acaben de començar unes obres gestionades en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona en el tram de carretera indicat, que afecten tant el municipi de Santa Maria de Martorelles com el de Martorelles. Són actuacions emmarcades en un Pla que comprèn 5 actuacions a la província de Barcelona  a carreteres de titularitat de la Diputació.

L'import d'aquestes obres serà de 1.559.998,68€ (IVA inclòs) i el termini d'execució de 1,5 mesos. Per tant, es preveu que les obres haurien d’acabar abans de finals d’abril.

L’obra consisteix en la construcció de diversos trams de cuneta revestida de formigó, així com de la instal·lació, dins la seva estructura o en els marges, cunetes i vorals existents, de canalitzacions que permetin en un futur el desplegament i continuïtat de xarxes de comunicacions com la fibra òptica en les carreteres afectades per aquest projecte.

Les obres s’inicien per l’execució de les arquetes (ja s'està fent) i posteriorment es procedirà a realitzar la resta d’actuacions. Durant les obres, es regularà el trànsit (pas alternatiu) en les fases que així ho requereixin.

En cas de sorgeixin afectacions addicionals, s’avisarà amb anterioritat.

Darrera actualització: 10.03.2023 | 12:20

Imatges