Nova aula de llar d'infants - Reunió informativa

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

Reunió informativa el dijous 12 de maig a les 16,30h

Tal com vàrem comunicar ahir, l’escola les Mimoses el curs vinent obrirà una aula de llar d’infants. La preinscripció ja està oberta.

Des de l’equip de govern voldríem agrair als treballadors de la delegació territorial d'educació, tant a tècnics com a administratius i a la direcció d'aquest, per creure en el nostre projecte d’escola i en el seu equip directiu i equip de mestres. Agrair al departament d’ensenyament el fet de saber veure i comprendre la idiosincràsia del nostre petit, però especial, poble. 

Agrair als serveis tècnics del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el seu suport, la seva rapidesa i el seu saber fer perquè això fos possible tècnicament.

Agrair enormement a l'equip directiu de l’escola el seu suport i feina feta des del moment que des de l’equip de govern se’ls hi va fer saber que hi havia aquesta possibilitat i se’ls hi va preguntar si la volien entomar. Són la part més important d’aquest projecte, que assumeixen amb valentia i amb el convenciment de que disposar de llar d’infants serà un gran bé pel poble i per a l’escola. A tothom que forma part de l’escola: moltes gràcies pel vostre suport.

A causa de la rapidesa de les negociacions, no ens ha estat possible explicar com ha estat això possible, és per aquesta raó, que conjuntament amb l’equip directiu de l’escola, us convoquem aquest dijous dia 12/5 a 2/4 de 5 de la tarda a l'escola Les Mimoses, a una petita xerrada per a poder donar a conèixer l’abast de l’acord entre el departament d’educació i l’ajuntament pel qual podrem disposar del servei d'educació infantil de primer cicle a la nostre escola.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 10:49