NO A LA GUERRA !

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 00:00

Concentració davant l'Ajuntament i adhesió a la campanya d'ajuda humanitària

Seguint la convocatòria feta pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i diferents organitzacions municipals, ahir dia 1 de març, es va fer una concentració davant l’Ajuntament per mostrar el rebuig a la guerra. Es va llegir un manifest demanant aturar immediatament la guerra que acaba de començar.

D’altra banda, l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Escola Les Mimoses, s’ha adherit a la campanya de recollida d’ajuda de medicaments i d’altre material organitzada per l’ONG “SONRISAS DE UCRAINA” i centralitzada pel Consolat General d'Ucraïna.

A partir de demà, 3 de març, en horaris d'oficina d'atenció a la ciutadania (tots els matins de 8h a 13h, i dimarts i dijous per la tarda de 16h a 18,30h), l'Ajuntament recollirà els medicaments que els veïns puguin aportar. La resta d'ajuda, aliments i material divers, caldrà dipositar-ho a l'Escola en horari escolar (de 9h a 16,30h).

Els medicaments que es necessiten, són:

Enantyum, Buscapina, Ibuprofè, Naproxè, Actromadol, Paracetamol, SiNefopam, Аntibiòtics tals com Amoxicil·lina, Ampicil·lina i Tetraciclina, tisores mèdiques, guants de goma, venes, gasses, compreses, mantes tèrmiques...

Darrera actualització: 02.03.2022 | 19:18

Imatges