Jornada de conservació i neteja del nostre entorn

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 00:00

📣 La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles organitza el diumenge 17 de març una jornada de conservació i neteja de l'espai verd del poble.

La jornada compta amb la col·laboració dels voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal la Conreria (ADF) i el grup naturalista La Bassassa.

👉 El punt de trobada 🎯 s'ha establert a les 09:00 a la Plaça Joan Matons, on s'organitzaran els diferents grups de recollida. L'Ajuntament facilitarà guants i bosses per fer la neteja. Cal que vingueu amb roba i calçat adequats. L'activitat és apta per totes les edats.

El regidor de Medi Ambient Joan Marc Flores, anima a la població a participar en aquesta jornada de neteja i voluntariat, que té l'objectiu de conscienciar veïns i veïnes de la necessitat de conservar i cuidar l'entorn verd del poble. Aquesta activitat de treball comunitari també vol despertar la cohesió social entre el veïnat.

En finalitzar hi haurà un refrigeri 🥤per a les persones participants.

La setmana següent, el dijous 21, des de l'Escola les Mimoses, també hi ha programada una jornada de neteja on participarà l'alumnat del centre. 💪

#8M #CanalOficial #COMUNICAT #santamariademartorelles #mediambient 🌱🌲🌳🌳🌴🌊🌏🌍🌎

Darrera actualització: 11.03.2024 | 21:33