Informació de servei: Deixalleria

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 18:00

Bonificació taxa d'escombraries

Davant d'informació contradictòria sobre el que s'ha de fer per gaudir de descompte de la taxa d'escombraries quan s'utilitza el servei de deixalleria més de 10 vegades l'any, us informem que s'ha tornat a parlar tant amb els responsables del servei com amb les persones que atenen els usuaris a la deixalleria. També s'ha penjat un cartell (imatge adjunta) a la instal·lació de la deixalleria de Martorelles on s'explicita que no cal portar cap targeta subministrada per l'ajuntament per tal de gaudir de l'esmentat descompte.

Només cal donar el número de DNI del titular de la taxa. El Consorci de residus envia mensualment el registre d'usuaris a l'ajuntament. El descompte s'aplicarà automàticament l'any següent. En el cas de que l'usuari no fós el titular de la taxa, caldrà que ho comuniqui a l'ajuntament per tal de sumar les entregues de tots els usuaris de la mateixa casa.

Recordem novament que l'últim divendres de cada mes hi ha un servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells. Només cal trucar al 93.870.87.53 i indicar el punt de recollida.

Deixar coses, que haurien d'anar a la deixalleria, a la via pública és sancionable amb 200€

Darrera actualització: 05.10.2022 | 14:25