Homenatge a dues treballadores municipals per jubilació

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 08:00

L'ajuntament homenatja a l'Anna Torrero i a l'Imma del Toro per la seva recent jubilació.

L'ajuntament ha homenatjat i reconegut la trajectòria professional de les dues treballadores que s'han jubilat recentment. Concretament l'Anna Torrero a principis de desembre, i l'Imma del Toro aquesta mateixa setmana. Ambdues s'han dedicat professionalment a l'àrea d'administració amb diferents tasques i responsabilitats.

L'Imma del Toro es jubila després de gairebé dos anys treballant amb nosaltres al capdavant de l'OAC. També ha treballat donant suport a les diferents regidories, com la d'Atenció a les Persones, on es troba integrat l'àmbit de Serveis Socials.

L'Anna Torrero es jubila després de trenta-sis anys treballant a l'ajuntament a l'àrea d'administració general, amb diferents responsabilitats i prestant suport a les diferents regidories al llarg d'aquest temps. També ha exercit com a secretària del Jutjat de Pau i com a secretària Accidental.

Amb aquest petit homenatge, que s'ha hagut de reduir i adaptar per donar compliment a les mesures per fer front a la Covid-19, l'ajuntament ha agraït a l'Anna i a l'Imma tota la feina feta al llarg d'aquest temps i els ha desitjat el millor en aquesta nova etapa vital.

Moltes gràcies per la vostra dedicació!

Darrera actualització: 29.12.2020 | 21:59