Festival Nit, Nit, Nit 2023

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 15:00

A la plaça de l'Església els 3 primers dissabtes de juny

Com cada any, el proper dissabte 3 de juny comencem el Festival NIT NIT NIT del 2023
Les sessions seran els tres primers dissabtes de juny 3, 10 i 17 a les 22:00h a la plaça de l’Església.
El primer dissabte, dia 3 de juny, la Cia.Nür ens presentarà la obra BACANTS, un espectacle de creació que parteix de l'obra original d'Eurípides per buscar una renovació del clàssic, proposant la tragèdia en un nou escenari: una rave de música techno on es posen sobre la taula temes universals com la llibertat d'expressió, els vincles familiars, el feixisme, els límits del descontrol i el desig del gaudi.
A la segona sessió del dia 10 de juny, el grup EL QUE MA QUEDA DE TEATRE  ens oferirà un espectacle per totes les edats: ANTIPASTI. L’Antipasti és un curiós restaurant italià, amb dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni. Aquest parell ens ofereixen un espectacle que barreja el circ i la màgia. Malabars amb verdures, equilibris amb muntanyes de pizzes, números de màgia amb menjar, participació del públic... i sobretot molt d'humor i la millor música italiana.
I, finalment, la tercera sessió del dia 17 de juny, comptarem amb l’actuació del grup TRAD MIX que ens portarà un concert de MÚSICA CELTA amb diferents instruments: guitarra, cittern, violí, acordió, gaita gallega i flautes.
Les activitats seran gratuïtes.
Darrera actualització: 25.05.2023 | 13:16