Festa Major 2022

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 21:25

Recull d'imatges

Ja s'ha acabat la nostra Festa Major! 

Després de dos anys de parèntesi per culpa de la pandèmia, per fi ens hem pogut trobar al carrer sense massa restriccions. Estem molt contents per l'èxit de participació a la majoria d’activitats encara que hagi estat un cap de setmana excepcionalment tòrrid.

Malauradament, hem hagut d'anul·lar una de les activitats estrella: "La Gurrinada", per culpa d'aquesta forta onada de calor que fa que els nostres boscos estiguin en una situació de risc extrem. De totes maneres, la cursa es farà el dia 9 de setembre, amb motiu del dia de la Patrona. Esperem que el clima ens ajudi. La organització informarà dels passos per fer o renovar la inscripció.

Hem d’agrair a tot el veïnat pel seu comportament impecable, paciència i comprensió amb les afectacions de trànsit que ha fet molt fàcil l’organització de la festa. També a totes les persones i entitats que han col·laborat amb l’organització aportant el seu gra de sorra.

Donar les gràcies a tot el personal de l’Ajuntament, i especialment a la brigada, que s’ha hagut de multiplicar per tal de tenir-ho tot a punt.

I, finalment, el nostre agraïment també als voluntaris, peça fonamental de la festa, que amb el seu esforç i dedicació han permès que poguéssim fer tantes activitats.

I ara, comencem la preparació del Festival Guspira pel propers 2,3 i 4 de setembre. Anirem informant dels detalls en els propers dies.

Darrera actualització: 18.07.2022 | 22:00