Festa de l'Esport, Nit,Nit,Nit i Aniversari de la Coral la Flò

Dilluns, 12 de juny de 2023 a les 00:00

Recull d'imatges

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juny ha estat farcit d'activitats al nostre poble. Adjuntem un recull d'imatges de les diferents activitats.

El matí de dissabte va començar la Festa de l'Esport amb una caminada popular força concorreguda. Després una multitud d'activitats esportives diverses acabant amb el contacte dels més petits amb els cavalls.

A la tarda, amb motiu dels 120 anys de la fundació de la Coral la Flò i dels 10 anys de la creació de la cor actual, ens van oferir un concert a l'Església juntament amb la Coral de Montmeló.

I, a la nit, amb la plaça plena, i amb un temps fantàstic, la companyia EL QUE MA QUEDA DE TEATRE ens va oferir l'espectacle ANTIPASTI que va fer les delícies de grans i petits,

I, finalment, l'endemà diumenge, seguint amb la celebració de l'aniversari de l'entitat, la Coral i també del grup de Zumba van oferir una altra actuació seguida d'un dinar amenitzat pel grup SOULING DUO, format al nostre poble, que va aconseguir que els assistents sortissin a ballar. Des de l'ajuntament felicitem l'entitat pels 120 anys d'activitat al nostre poble! Poques associacions han pogut sobreviure tant de temps!

Us esperem el proper dissabte dia 17 de juny a la plaça de l'Església on hi haurà una audició de música celta en el marc del Festival Nit, Nit, Nit i el dia 23 de juny a la revetlla de Sant Joan.

Darrera actualització: 12.06.2023 | 14:31