Festa de la Patrona

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 00:00

Del 9 al 11 de setembre

 

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa de la  Patrona.

Començarem divendres dia 9, a les 18h al Parc de la Torrentera, amb l'espectacle de teatre "ÍTACA, HISTÒRIES i MÚSICA" a càrrec de Sherezade Bardají. 

Ella ens farà avinent que quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí sigui llarg, ple d’aventures, ple de coneixença... La narradora ens ho explicarà mentre el músic toca el contrabaix. El viatge ja ha començat i va acompanyat dels relats de Mercè Rodoreda, dels àlbums il·lustrats de Beatriz Martínez i de la poesia de Gloria Fuertes.

El mateix divendres dia 9, a les 21,30h a la Plaça Mossén Paituví, començarà la tradicional cursa de "La Gurrinada" que ens vem veure obligats a suspendre pel risc d'incendi el passat mes de juliol. Segur que aquesta vegada el temps ens acompanyarà i la IV edició serà un èxit absolut.

Dissabte dia 10 a les 11h, a la Plaça de l'Església, la Mercè Martínez, amb l'espectacle "Més que contes!"durant una estona màgica crearà una bombolla ben acollidora, on petites, petis i grans podrem compartir contes, cançons, músiques i rialles. Perquè sovint els contes són molt més que històries!

I tancarem el cap de setmana, diumenge dia 11 a les 11h, amb l'ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

 

Darrera actualització: 08.09.2022 | 16:59