Espai Lledoner - Inauguració

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 00:00

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi s'ha inaugurat el nou Espai Lledoner

Aquest cap de setmana, degut a les inclemències meteorològiques, es van suspendre les parades de roses i llibres que es preveien fer a la plaça del poble.

De totes maneres, aprofitant les estones on feia bon temps, es va inaugurar l’ESPAI LLEDONER completament reformat com espai multifuncional per tal d’organitzar-hi activitats diverses tals com biblioteca, espai d’estudi, realització de tallers, reunions, seminaris, etc.. Per fer-ho, la sala gran s’ha equipat amb pantalla retràctil i equips de projecció i so, mentre que a la sala petita s’hi ha instal·lat una pantalla de TV per seminaris i presentacions. També es disposarà d’ordinadors portàtils per realitzar activitats que ho requereixin.

El mobiliari és plegable per fer l’espai completament multifuncional. Tanmateix, s’ha instal·lat una cadira puja-escales i un lavabo adaptat per fer-lo accessible a persones amb mobilitat reduïda.

El pressupost d’aquestes actuacions ha estat de 35.405€ totalment finançat amb una subvenció demanada a la Diputació de Barcelona.

El primer acte al nou Espai ha estat l’entrega del premis literaris Sant Jordi. S’adjunten fotos de la inauguració, l’entrega de premis i diverses imatges del nou Espai.

Darrera actualització: 25.04.2022 | 13:50