Eleccions al Parlament de Catalunya 14F

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:00

Informació sobre les Eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14F.

El passat 23 de desembre, va ser publicat el decret de dissolució automàtica del Parlament de Catalunya i de convocatòria d'eleccions.

Entre els dies 28 de desembre de 2020 i 4 de gener de 2021 es fa l’exposició pública del cens electoral per tal que la ciutadania pugui consultar-lo i, si s’escau, fer les esmenes i reclamacions oportunes. Les reclamacions efectuades fora d'aquest termini no tindran efectes en el cens electoral d'aquests comicis. Per fer la consulta cal presentar el DNI o document identificatiu a l'Ajuntament en horari d'atenció de l'OAC. També es pot fer la consulta per Internet a la web www.ine.es o bé trucant al telèfon 901 101 900.

D'acord amb les instruccions facilitades per la Direcció General de Participació Ciutadana i de Processos Electorals de la Generalitat de Catalunya, s'han portat a terme algunes modificacions en les meses i els locals electorals, en relació amb l'anterior convocatòria, per tal de poder garantir la seguretat per a la salut de tots els participants. Per complir aquestes instruccions s'han valorat aspectes com la densitat d'aforament, la ventilació, punts d'accés i de sortida independents, distàncies de seguretat, espai per a fer cues, evitar la massificació, etc.

Els canvis al municipi són els següents:

MESES:

- Es manté una única mesa electoral per tot el municipi.

LOCALS ELECTORALS:

- El local electoral ha estat traslladat a l'Escola Les Mimoses.

Al web eleccions.gencat.cat de la Generalitat, podeu accedir a tota la informació general així com de complementària. Podeu consultar les diferents modalitats de vots, el calendari electoral i altres.

Altrament, si algú està interessat/da en no rebre propaganda electoral, podeu consultar el següent enllaç https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos/presentacion

Darrera actualització: 28.12.2020 | 15:11