Continuem en fase d'excepcionalitat per sequera

Divendres, 9 de juny de 2023 a les 12:00

Dades del consum del mes de maig

Recordem que continuem en fase d'excepcionalitat a la conca Ter-Llobregat.

Encara que les reserves d'aigua han augmentat una mica amb les pluges dels darrers dies (hem passat del 25% de reserves al 27%), la situació 

encara és molt crítica.

En aquest darrer mes de maig, al nostre poble hem consumit quasi 135 litres/habitant i dia, el millor registre d'aquest any i també molt millor que el de l'any passat, que va ser de 175 l/dia (tot i això, encara estem molt per sobre de la mitjana de Catalunya i de la comarca, que està en 117 litres/dia.

Agraïm a tothom l'esforç i encoratgem a continuar amb les mesures d'estalvi recomanades.

 

Aprofitem per recordar les mesures d'obligat compliment:

·Prohibició total d'omplir piscines amb aigua potable (si que es pot fer-ho amb aigua de mar). Queda exempt el reompliment per mantenir el nivell de l’aigua en piscines que disposin d’un sistema de recirculació de l’aiguaTambé queda exempt omplir piscines comunitàries.

·Prohibició del reg de zones verdes, tant públiques com privades (només es permetrà l’aigua per mantenir viu l’arbrat i fent-ho gota a gota o amb regadores).

·Queda prohibit el reg de gespa en tots els casos, excepte aquell reg que es faci reutilitzant aigües de pluja recollides de les teulades o bé aigua regenerada de les depuradores.

·Prohibició de la neteja de carrers, cotxes, clavegueram, paviments, façanes o edificis amb aigua potable.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 12:24