Contenidors de càpsules de cafè

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 20:00

Millora de la recollida selectiva

Les càpsules de cafè usades són un residu molt habitual a les nostres llars. Fins ara, s'havien de llençar al contenidor de rebuig (o separar el marro de cafè i l'envàs i dipositar-los cadascun al contenidor corresponent). La alternativa era portar les càpsules a la deixalleria on hi ha un punt de recollida d'aquest residu.

Amb la intenció de facilitar-ne la seva correcta gestió i evitar que vagin a l'abocador o que es llenci tota la càpsula erròniament als contenidors de selectiva, l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles instal·larà, en els propers dies, dos contenidors com el que es veu a la foto, on es podran dipositar les càpsules de cafè usades. Hi ha un forat per les d’alumini i un altre per les de plàstic.

Un d’aquests contenidors estarà situat al grup de contenidors que hi ha davant la residència Les Palmeres i l’altre en el grup de contenidors de l'inici del camí de Can Girona, just al costat del contenidor taronja per la roba.

Això ens permetrà millorar encara més l’eficiència de la recollida selectiva que actualment està al 85,94%, el segon millor percentatge del Vallès Oriental. Felicitem-nos per aquest resultat aconseguit gràcies al civisme de la gran majoria de la població.

No obstant això, encara es pot observar alguna persona incívica que deixa restes, electrodomèstics o mobles vells al costat dels contenidors. Aquesta acció pot ser sancionada amb 200€. Recordeu que l’últim divendres de cada mes, hi ha un servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells. Només cal trucar al 93.570.57.32 i indicar el punt de recollida.

 
Darrera actualització: 21.09.2022 | 20:10