Avís molt important: Situació de risc extrem

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 00:00

Extremem les precaucions

Tal com s’està anunciant a tots els mitjans, aquesta setmana estem patint una onada de calor extrema que pot afectar especialment a les persones més vulnerables. Probablement, divendres s’arribarà al moment àlgid d’aquesta onada. Cal seguir les recomanacions bàsiques per cuidar de la nostra salut i la de la nostra família. Mireu la imatge adjunta.

Paral·lelament aquesta onada augmenta moltíssim el risc d’incendi. Al nostre municipi avui ja estem en el nivell 2 del Pla Alfa. En els nivells alt i extrem (nivells 2 i 3), es prohibeix o es restringeixen determinades activitats susceptibles de provocar incendis forestals, com ara la possibilitat d’encendre foc, la realització d’activitats esportives, de treballs forestals o d’activitats agrícoles i l’ús de barbacoes en les àrees de lleure existents, podent, fins i tot, restringir l’accés als principals massissos muntanyosos.

I finalment, tal com vàrem publicar fa uns dies, cal seguir totes les recomanacions per la propera Revetlla de Sant Joan. Recordem la PROHIBICIÓ ESTRICTA de llançar qualsevol tipus de pirotècnia TIPUS COET o SIMILAR. Tot el nostre poble està situat a menys de 500m de les zones boscoses. El dia de la revetlla s’habilitarà un espai al pàrquing de l’entrada del poble per poder fer llançar petards i fonts que no posin en perill el nostre entorn. Siguem conscients que la situació climàtica farà que, aquest estiu, a Santa Maria, viurem una situació d’altíssim risc d’incendi. Cuidem-nos entre tots!

 

 
Darrera actualització: 15.06.2022 | 23:56

Imatges