Avís molt important: Batuda del porc senglar

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 18:00

Dissabte 21 de gener del 2023 de 9h a 16h

Aquest proper dissabte 21 de gener de 2023, es farà una batuda de caça al nostre municipi de 9h a 16h. L'àrea, la zona de Can Roda, és la indicada en el mapa. La zona de la batuda afecta els tres municipis, Santa Maria, Martorelles i Sant Fost.

En virtut de la Resolució ARP/905/2021, del 29 de març i de la llei 1/1970 de 4 d’abril, s’emet un decret d’alcaldia per restringir temporalment l'accés a la zona on es farà la batuda del porc senglar, senyalitzant l’accés restringit mitjançant cartells informatius: en el cas de Santa Maria, camí de del Collet, que comunica Santa Maria i Sant Fost.

Per tant, estarà prohibida la circulació de persones i vehicles durant el període de 9h a 16h en aquest tram.

A l'anomenat "camí del colesterol", la circulació estarà permesa però no es podrà sortir del camí. Es posaran els corresponents cartells informatius.

Amb aquest restricció de circulació i millora de senyalització es dona compliment als compromisos presos a la reunió del 5 de setembre de l'any passat on hi van participar els Mossos d’Esquadra especialistes en temes mediambientals de Granollers, el cap de Mossos de proximitat de Mollet, el cap dels Agents Rurals del Vallès Oriental, la presidenta del Parc del Litoral, el president i cap de colla de l’Associació de Caçadors “La Marta”, l’Alcalde de Santa Maria i tots els regidors del consistori.

Darrera actualització: 17.01.2023 | 18:55