Arranjaments de camins forestals 2021

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 00:00

Es consoliden els arranjaments de camins forestals per la campanya d’estiu.

Amb els treballs per l’arranjament de camins que han acabat aquests dies, disposarem de vies d’accés a la muntanya més accessibles a la zona forestal del voltant de Santa Maria de Martorelles pels diferents serveis que hagin de fer tasques de manteniment, prevenció i actuació davant d’emergències.

Aquesta intervenció forma part de la campanya anual de prevenció d’incendis i manteniment de camins que es coordina amb la Diputació de Barcelona, el Parc Serralada Litoral i amb l’ADF La Conreria. A la intervenció s’ha inclòs l'arranjament de camins secundaris i que des de l’ajuntament s’han proposat com importants per mantenir-los en condicions òptimes de pas per vehicles de serveis. Ambdues intervencions compten amb subvenció per part de la mateixa Diputació.

Els camins que aquest any s’han planificat són:

· Camí del Fondo o Antic de Martorelles, des del carrer Camí de Can Girona fins a l’escola.

· Camí de Can Coll.

· El camí de Can Girona i Can Gurri fins a Alella Parc.

· El camí des de la Font de la Mercè fins al camí dels Quatre Termes.

· El camí del Sot dels Verds.

· El camí del Sot de les Estepes des de la Font Sunyera.

L’adjudicació d’aquests arranjaments ha estat escollida després de l’estudi de tres propostes diferents per part dels serveis tècnics municipals, i ha comptat amb una dotació econòmica total de 13.669’75 euros. L’empresa adjudicatària ha estat l’empresa local Construccions J. Marin.

Darrera actualització: 02.07.2021 | 10:04