Festa Major 2023

Dimecres, 19 de juliol de 2023 a les 00:00

Recull d'imatges de la nostra festa Major d'enguany

Ja s'ha acabat la nostra Festa Major!

Un any més, hem treballat per preparar una Festa Major per totes i tots i la més participativa possible per a tothom, perquè la festa Major, és de tots i per tots!! Estem molt contents per l'èxit de participació en la majoria d'activitats malgrat que ha estat un cap de setmana extremadament calorós. Com a exemple de participació d'infants a algunes activitats, us podem dir que a la Gimcana van participar 12 grups amb més de 84 participants en total i a l'activitat Baixada de la Mort van participar 185 nens i uns 120 adults.

Hem d'agrair a tot el veïnat pel seu comportament impecable, paciència i comprensió amb les afectacions de trànsit que ha fet molt fàcil l'organització de la festa. També a totes les persones i entitats que han col·laborat amb l'organització aportant el seu gra de sorra.

Donar les gràcies a totes les entitats que han col·laborat donant el seu suport per facilitar l'organització d’activitats, i que sense ells tot això no hagués estat igual. També donar les gràcies a tot el personal que ha participat en la col·laboració en diferents àmbits, especialment als voluntaris, peça fonamental de la festa, que amb el seu esforç i dedicació han permès que poguéssim fer tantes activitats.


Donat el període de sequera que patim fem una menció especial a la Brigada de Martorelles, que ens van cedir un camió cisterna per poder recuperar l'aigua utilitzada en l'activitat la Baixada de la Mort i reaprofitar-la posteriorment per tasques de regadiu per jardins.

A partir d'ara, ja comencem la preparació del Festival Guspira pel pròxim mes de setembre i les activitats de la Festa de la Patrona.

Anirem informant dels detalls en els pròxims dies.

Darrera actualització: 20.07.2023 | 17:42