Diada de Sant Jordi

Diumenge, 16 d'abril de 2023 a les 23:00

Activitats de les properes dues setmanes

En un any en el quasi hem recuperat la normalitat, us detallem les activitats que es faran en els propers dies amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Divendres dia 21 d'abril:

A la plaça de l'Església, de 10 a 11h del matí, es farà l'espectacle de titelles i animació "Sant Jordi i el Drac" a càrrec de la companyia 3/4 de 15. Les titelles explicaran la llegenda, on no hi faltaran el drac, la rosa, la princesa i el cavaller Jordi. Aquesta activitat està destinada als nens i nenes de la nostra escola.

Dissabte dia 22 d'abril:

De 10 a 14h del matí, a la plaça Joan Matons, hi haurà una paradeta de llibres i roses a càrrec de la Papereria Angelina.

I a les 12h, es lliuraran els premis literaris Sant Jordi.

Diumenge 30 d'abril:

Amb la iniciativa del grup de Dinamització de la Gent Gran, i la col·laboració de l'Ajuntament, a les 14h i al Pavelló Poliesportiu, es farà un dinar de germanor pels majors de 60 anys del nostre poble. Consistirà en una paella i postres, incloent també la beguda. Plats, coberts i gots s'hauran de portar de casa.

Per poder gaudir-ne, cal fer inscripció prèvia presencialment o telefònicament a l'Ajuntament, o be telemàticament al següent enllaçINSCRIPCIÓfins el dia 26 d'abril. 

I finalment, durant els dissabtes i diumenges de les dues properes setmanes (22, 23, 29 i 30 d'abril) de 10 a 13h, el Parc de la Serralada Litoral ens ofereix una exposició de fotografies del Parc al Casal d'Avis.

Darrera actualització: 16.04.2023 | 23:02