Pressupostos participatius

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 00:00

Segon any d'actuació

Aquest any 2022 s’ha executat el projecte guanyador a la consulta del 2021arranjar el camí paral·lel a la carretera. S’ha fet de manera que, apart de la millora del camí en si, s’ha millorat la visibilitat i la seguretat pels vianants.

En el pressupost d’aquest any 2022, es van tornar a incloure 15.000€ de despesa per portar a terme un projecte suggerit per la ciutadania.

La idea era posar en marxa un procés de participació més automatitzat que el que es va fer l’any passat.  Però, s’està acabant l’any, i per dificultats tècniques, no s’ha pogut posar en marxa aquest programa.

No obstant això, com a mesura transitòria, els tècnics han tornat a analitzar les propostes del 2021 i procedirem a executar el projecte més viable entre els 3 més ben valorats en el darrer procés participatiu: Posar zones d’ombra al Parc de la Torrentera (actuació corresponent al 2022).

En breu, es procedirà a la instal·lació d’uns tendals més que necessaris pels nens que juguen al nostre Parc, en una època en que, amb el canvi climàtic, estem exposats a temperatures i irradiació solar cada vegada més elevades.

Aquest proper any 2023, que començarem aviat, es tornarà a obrir un procés de consulta, sigui amb el mètode vell o el nou, per decidir quina actuació té més suport popular.

Adjunt hi trobareu els resultats de la consulta de l'any passat

Darrera actualització: 22.12.2022 | 11:11