Festa Major

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 00:00

Ja s'acosta la Festa Major...

Començarem divendres amb el repic de campanes i el pregó. Aquest any el farà una persona de Santa Maria molt jove però amb molta projecció estatal: en Dídac Calpe, que ha participat a la sèrie «Mira lo que has hecho» de Berto Romero i Javier Ruiz Caldera per Movistar +. També ha col·laborat a la sèrie «Oh My goig» per Betevé.

El 2021 ha participat a la sèrie «Sín Límites, Boundless» dirigida per Simon West i Shelly Jhonson per Amazon Prime i RTVE, junt a actors tan reconeguts com Álvaro Morte, Pepón Nieto, Rodrigo Santoro i Carles Cuevas. 

i tres indicacions:

1) Paella popular. Recordeu que cadascú s'ha de portar els estris per menjar (tovalles, plats, forquilla, gots,..) i les begudes, encara que hi haurà barra de bar pels assistents a càrrec de la Marisqueria La Flor.

2) La Gurrinada. Recordeu que les inscripcions per gent del poble és gratuïta: INSCRIPCIÓ i que la botifarrada a l'acabar la cursa és només pels participants inscrits.

2) Mobilitat. La circulació en el poble quedarà modificada segons els plànols adjunts. Durant la major part de dissabte i diumenge, el pas per la plaça Joan Matons estarà tallada i l'accés direcció cap a la pedrera s'haurà de fer pels carrers Ponent i Llevant. La sortida des d'aquesta zona s'haurà de fer per López de Castro. Diumenge pel matí, el carrer del Carme quedarà tallat per la Baixada de la Mort. Durant aquest temps, la plaça Joan Matons restarà oberta i el carrer més afectat serà López de Castro que tindrà dos sentits en algun dels seus trams.

La parada del bus s'ubicarà al carrer del Carme. I hi haurà restriccions d'aparcament a la places de l'Església i Joan Matons (tots els dies), a la plaça Mossén Paituví (divendres) i al carrer del Carme (diumenge).

Darrera actualització: 13.07.2022 | 14:06

Imatges