Revetlla de Sant Joan

Dissabte, 11 de juny de 2022 a les 22:00

Dijous dia 23 de juny

El proper dijous 23 de juny, celebrarem la revetlla de Sant Joan amb un sopar popular i una actuació molt especial. Aquesta activitat la finança el Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat de la Igualtat i contra la Violència de Gènere.

Començarem la nit, a les 21h, amb un SOPAR POPULAR. Haureu de portar-vos el menjar, la beguda i els coberts i tindreu les taules parades per poder menjar amb tranquil·litat. L'Ajuntament oferirà coca i una copa de cava. Cal omplir la inscripció al següent ENLLAÇ.
I a les 23h començarà el concert de la Mabel Flores, Gaudir del directe d'aquest sextet és infinitament millor que les paraules. Mabel Flores és sinònim de festivitat, vitalisme i catarsi, col·locant el pop, els ritmes llatins i la cançó d'autor en un altra dimensió. La seva posada en escena enèrgica i propera i l'enorme capacitat d'emocionar de la frontwoman són els ingredients que fan que connectin de immediat amb el públic. El seu directe, amb una harmonia perfecta de veus, percussió, cordes i vents, va creixent fins a arribar a un clímax demolidor i vitalista amb un missatge alegre, llibertari i encoratjador en clau feminista. Cançons fresques i eclèctiques, amb un origen sonor clarament barceloní. Sens dubte, una de les bandes més destacables del panorama català actual, cridada a ocupar un lloc preferent.
Pel concert no cal inscripció.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 17:13