Avís molt important- Batuda de caça

Dijous, 24 de març de 2022 a les 20:00

Batuda de porc senglar dissabte 26 de març de 9h a 14h - Prohibició de pas

Tal com hem anunciat prèviament, i per la comunicació del Parc Serralada Litoral d’avui dia 24 de març (RGE nº 334), aquest dissabte 26 de març, es farà una batuda de caça al nostre municipi de 9h a 14h. L'àrea és la indicada en el mapa. És la darrera d’aquesta temporada que acaba el 27 de març.

En virtut de la Resolució ARP/905/2021, del 29 de març i de la llei 1/1970 de 4 d’abril, s’emet un decret d’alcaldia per RESTRINGIR TEMPORALMENT L’ACCÉS A LA ZONA ON ES FARÀ LA BATUDA DEL PORC SENGLAR, senyalitzant l’accés restringit mitjançant cartells informatius.

Per tant, ESTARÀ PROHIBIDA LA CIRCULACIÓ DE PERSONES I VEHICLES DURANT EL PERIODE DE 9h A 14h.

Des de l’ajuntament de Santa Maria de Martorelles volem fer saber que s’està treballant en un canvi de paradigma de caça en el nostre municipi.

Ja fa 2 anys que vàrem iniciar consultes amb experts en el tema, tant de associacions animalistes com de caçadors, amb juristes, amb membres de la administració i amb gent coneixedora de tot l’entramat lligat a la caça.

Estem treballant per dur a terme un projecte ambiciós, un canvi total en la gestió de la caça, però al ser un poble petit necessitem de l’ajuda dels municipis veïns.

Es per això que hem tingut converses amb els municipis del voltant que han estat a bé per fer una reunió d’aproximació a fi de poder iniciar un camí conjunt en un tema tan delicat i compromès com és aquest de la caça.

El que si tenim clar es que no es pot seguir en la línia actual de la legislació i de la gestió de les àrees de caça. Esperem que el tema pugui estar solucionat abans de comenci la nova temporada de caça.

 

Darrera actualització: 19.04.2022 | 10:31

Imatges