Festival Guspira

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles, des de les Àrees de Cultura i de Promoció Econòmica, impulsa el Festival Guspira, el primer esdeveniment d’arts escèniques a l’aire lliure que viurà el municipi. El festival tindrà lloc els dies 4 i 5 de setembre, i comptarà amb un cartell copat per artistes professionals de primer nivell.

El Festival Guspira, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, és una iniciativa de l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles.

Tortell Poltrona, cap de cartell del festival

La primera edició del festival compta amb un cartell format per un total de set propostes de diverses disciplines artístiques com ara el circ, la màgia o la música amb l’espectacle Post-clàssic de Tortell Poltrona, del concert dels músics valencians Mireia Vives i Borja Penalba, del número de bicicleta acrobàtica Kalabazi, de l’artista suïssa-brasilera Jessica Arpin; del xou de màgia de l’il·lusionista solsoní Pere Rafart; de la instal·lació interactiva Trepitgem Fusta i del clown Negro Casali, del concert de Swing i New Orleans jazz La Voodoo Trio, i de l’audició de l’entitat local Societat Coral La Fló.

Durant la setmana del festival també es podrà visitar al Casal Cultural la mostra 25 Anys Sense Fronteres, un recull retrospectiu de la història de l’ONG Pallassos Sense Fronteres.

Darrera actualització: 19.03.2024 | 21:24