Convocatòria d’Ajuts de Menjador curs 2021-2022

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 00:00

S’atorgaran ajuts del 70% i el 100% del cost del Servei de menjador d’acord amb els ingressos de la unitat familiar, criteris socials i familiars.

L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel Departament d’Educació (6,33€/dia per aquest curs 2021-2022).    

Les persones interessades haureu de presentar la sol·licitud al vostre ajuntament de referència en el termini i condicions establertes. Es preveu la possibilitat d’admetre sol·licituds sobrevingudes un cop finalitzat el termini de presentació. 

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el dia 15 de juny de 2021 i finalitza el 12 de juliol de 2021. Els ajuntaments de la comarca registraran les sol·licituds registrades al seu ajuntament a través del sistema de gestió informàtica exprés per a la gestió dels ajuts de menjador del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Per poder consultar l’estat de l’ajut i/o realitzar qualsevol altra gestió en relació als ajuts les persones interessades us haureu de posar en contacte amb el vostre ajuntament de referència on vau tramitar la sol·licitud. També podeu consultar les resolucions publicades a en aquest ENLLAÇ .

Per a qualsevol altra qüestió us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal per mitjà del correu electrònic:

ajutsdemenjador@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 09.07.2021 | 09:40