Sant Jordi a Santa Maria de Martorelles

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 00:00

Durant tota la setmana s’han organitzat diferents activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi.

Començarem amb una animació infantil que portarem a l’Escola Les Mimoses. Dimarts 20 d’abril al matí, al pati de l’escola, tot l’alumnat gaudirà de l’espectacle "El Petit Marremango" a càrrec dels reconeguts Pep Callau i els Pepsicolen.

 

També, des de l’Escola Les Mimoses i amb el suport de l’Ajuntament, s’ha organitzat el tradicional "Concurs Literari" on participa tot l’alumnat del centre en diferents categories. Els nens i nenes de l’escola han fet els seus escrits amb moltes ganes i il·lusió, i s’ha fet la composició del jurat per decidir quin és el text guanyador.

El dia de Sant Jordi es publicaran els textos escollits i els seus autors i autores rebran un premi en format de val, per bescanviar a una llibreria de proximitat per un llibre adequat a la seva edat.

Podreu trobar més informació i el resultat al web de l’escola al següent enllaç.

 

Divendres 23 durant tot el matí, l’Escola Viver Castell de Sant Foix instal·larà la seva tradicional parada de Roses de Sant Jordi a la plaça Joan Matons. Amb aquesta activitat, l’Escola Viver Castell de Sant Foix ens apropa la seva vessant social-cooperativa on alumnat i mestres interactuen en una activitat tradicional d’aprenentatge per al futur laboral del seu alumnat.

 

Divendres 23, en un dia tan especial com és la Diada de Sant Jordi, rebrem la visita del Bibliobús La Mola entre les 11:00h i les 13:30h al Parc de la Torrentera.

 

Encara, el divendres 23, seguim per segon any consecutiu amb la iniciativa que va néixer l’any passat. Des de l’ajuntament portarem la il·lusió de la Diada, a totes les persones grans del municipi que estan empadronades, amb una rosa de Sant Jordi a domicili (si viviu al poble però no esteu empadronats, poseu-vos en contacte amb l’ajuntament per afegir-vos). Per molta de la nostra gent gran els representa un moment anímic positiu que els motiva en el seu dia a dia.

 

Arribats al cap de setmana podreu gaudir de les diferents propostes obertes a totes les famílies.

 

Dissabte 24 i diumenge 25 podreu visitar l’exposició fotogràfica "Postes de sol" al Casal d’avis en horari de 12:00h a 14:00h.

 

Dissabte 24 a les 18:00h de la tarda, a la plaça de l’Església, la Mª Helena Iglesias ens porta el seu conte "Una llebre de primavera", que està dirigit als més petits del poble.

 

Diumenge 25 a les 13:00h, a la plaça Joan Matons, tindrem parada de llibres i roses, i el recital de poesia a càrrec del grup dels Poetes Vius amb l’acompanyament del Taller de Música de Santa Maria de Martorelles.

 

Finalment, durant tota la setmana del 20 al 25 d’abril, el Consorci de Residus promou la campanya per a la recuperació de llibres usats a la xarxa de deixalleries comarcal. L’escenari de l’activitat "DeixaLlibres" permet dotar aquestes instal·lacions d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal allargant la vida útil d’aquests llibres.

 

Des de l’Ajuntament volem agrair a tothom que ho ha fet possible totes les activitats programades.

També informem que a totes les activitats es prenen les mesures indicades pel Procicat enfront de la Covid-19 i és obligatori l’ús de mascaretes.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 14:35