Escut Club Futbol Sta. Ma. Martorelles

Club Futbol Santa Maria de Martorelles

Carles Izquierdo
López de Castro, 27
08106 Santa Maria de Martorelles
Telèfon: 663081423

Descripció

Som l’equip de Santa Maria de Martorelles, fundat l’any 2008 de la ma de 5 persones que són las següents :

President : Carles Izquierdo
Vice-president : Manel Costa
Secretaria : Jessica Terrón
Tresorer : Francesc X. Fernandez
Vocal : María Teresa Garcia

Des de gener del 2009, es va constituir la junta a la federació de Futbol, per poder muntar 2 equips de futbol sala de Juvenil i Senior, i de cara al campionat següent poder muntar algun més, tant de més petits, com de veterans o velles glòries.

En aquest moments el 1r equip, o sigui el Sènior està en 3r divisió territorial y conta amb 10 jugadors, gairebé tots ells del poble, i actualment, a data 09-02-10, estem classificats en segon lloc del campionat amb moltes possibilitats de continuar creixent i poder al final del campionat pujar a segona divisió.

L’ equip Juvenil esta començant a jugar cada cop millor, tenint en compte que varis dels seus jugadors no han jugat mai a futbol, representa un gran mèrit i les seves ganes d’ aprendre a jugar i les tàctiques d’equip, ben dirigit pel seu entrenador Manel Costa. Tant es així que el seu porter, l’ Alex i dos jugadors de camp, el Sergi i l’ Oriol , han jugat algun partit amb els sèniors, tenint en compte que tenen entre 15 y 17 anys, jugant com jugadors de més de 20 anys.

Fins que tinguem acabat el nostre Pavelló al poble, ens estem entrenant a la pista esportiva de l’ IES Les Mimoses de Santa Maria de Martorelles. Donem les gràcies, tant a l’Ajuntament, com a la Directora del col•legi, i mencionem un agraïment especial a la persona que ens facilita l’entrada al col•legi, el Sr. Alfons.

Tenim previst fer un partit d’inauguració dels dos equips, quan tinguem les instal•lacions acabades i l’Ajuntament ens doni l’autorització per poder utilitzar-les, de moment i gràcies a la col•laboració de l’Ajuntament de Martorelles, juguem els partits del campionat al Pavelló de Martorelles.

Tenim un escut i una foto de l’equip juvenil, pròximament tindrem la foto de l’equip sènior.

Si alguna persona vol posar-se en contacte amb el nostre club, no dubti en contactar al telefono 619 37 45 11
 
  • Segueix-nos a
  • Amb la col·laboració de: