COMUNICAT DE L´EQUIP DE GOVERN

Comunicat de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles, amb motiu de l'acte de l'Audiència Nacional de presó incondicional per a l'exvicepresident del Govern i set exconsellers


En relació a l'acte de l'Audiència Nacional del qual es dicta presó incondicional i sense fiança per a l'exvicepresident del Govern de la Generalitat i set exconsellers, actualment cessats, l'equip de govern, manifesta que el respecte a les decisions judicials no pot mai ser un obstacle per avaluar aquestes, més encara quan resolucions com la de l'Audiència Nacional comporten la pèrdua de llibertat de representants legítims dels ciutadans de Catalunya, elegits democràticament, i els seus efectes afebleixen el marc de convivència democràtica que el nostre sistema polític ha de protegir.

Refermem amb igual força de convicció el respecte a la legalitat com a principi democràtic i el compromís amb el diàleg i la negociació com a elements bàsics per a la convivència i llibertat, sota els valors del pluralisme i la participació política en una societat democràtica.

Per això i amb aquest compromís reclamem, pel que fa a les regles de l'estat de dret, la revisió d'aquest acte judicial i la posada en llibertat del vicepresident del Govern de la Generalitat i dels set exconsellers, actualment cessats.

Igualment demanen l'excarceració dels presidents d´ÒMNIUM Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana, no volem que decisions inoportunes contribueixin a augmentar la tensió social i provoquin trencaments en la convivència en els nostres pobles i ciutats. Volem diàleg. Volem un acord.
 
  • Segueix-nos a
  • Amb la col·laboració de: