COMUNICAT DE L’EQUIP DE GOVERN

Davant de l'operació judicial que s'ha dut a terme en els darrers dies impulsada pel govern del Partit Popular, l'equip de govern municipal, volem manifestar el nostre rebuig a la suspensió de facto de l'autonomia de Catalunya. L'actuació del govern espanyol suposa l'atac més gran perpetrat contra les institucions catalanes en democràcia. Per això, fem una crida a la ciutadania catalana a actuar com un sol poble en defensa de les nostres institucions.

El PP ha creuat totes les línies vermelles amb una ofensiva frontal contra la democràcia i als drets fonamentals de tots i totes. El govern espanyol ens ha abocat a una involució democràtica que afecta els principis més elementals i fonamentals de tot Estat democràtic, vulnerant drets civils i polítics. El cop a la democràcia perpetrat avui pel Partit Popular evidencia que aquest és un Govern fracassat que ha quedat inhabilitat per exercir.
Hem arribat a aquesta situació per la manca de diàleg i negociació entre els dos governs. Un problema polític no es pot solucionar amb una resposta judicial per part de l'Estat Espanyol.

Volem manifestar la nostra preocupació per la possible escalada de la situació actual que podria dificultar la negociació i el diàleg, única forma de desbloquejar la situació.
Per altra banda, som coneixedors que els veïns/veïnes del municipi no podem saber on hem d’anar a votar el dia 1 d’octubre. En aquest aspecte hem de comunicar que hem demanat reiteradament a la Generalitat ens faciliti una solució alternativa per tal que tothom qui vulgui, pugui votar en el referèndum.
 
  • Segueix-nos a
  • Amb la col·laboració de: