Salutació de l'Alcalde

Us dono la benvinguda a la pàgina web municipal.

En primer lloc vull saludar molt afectuosament a veïns i veïnes del municipi així com a tothom que ens visita, tant presencialment com virtualment.

Santa Maria de Martorelles és un petit municipi de la segona corona metropolitana endinsat al Parc de la Serralada Litoral, al Vallès Oriental. Les seves característiques i la seva gent fan del nostre entorn un lloc privilegiat per viure i conviure. Aquí trobareu indrets molt interessants per conèixer i passejar, també podreu conversar tranquil·lament a les terrasses del poble o sota l'ombra dels nostres arbres, com el nostre emblemàtic lledoner catalogat de la plaça de l'Església.

Una de les principals característiques del nostre municipi és l'entorn natural, altra vegada eminentment agrícola, que ha definit el transcurs dels anys i la nostra evolució.

Avui dia, immersos en un cicle evolutiu marcadament tecnològic, l'Ajuntament posa al servei de la població aquesta pàgina web renovada amb la qual confiem trobareu tota la informació i facilitats que necessiteu per les vostres gestions i comunicacions amb l'administració, incloent-hi altres temes més generalistes sobre Santa Maria de Martorelles i les seves activitats culturals o festives. El lloc web de l'Ajuntament és la nostra finestra al món, un aparador amb esperit de servei i que vol apostar per la participació ciutadana de manera àgil i intuïtiva.

Desitgem que aquesta pàgina web esdevingui una eina útil de consulta habitual per la nostra ciutadania i per a aquelles persones que ens visiteu.

Ens veiem pel poble.

Luis Mariano Pintor Matos

Alcalde de Santa Maria de Martorelles

  • No s'han trobat resultats.

Línia directa amb l'Alcalde

Avís legal

L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas se cediran o es comunicaran a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 15.12.2020 | 15:30
Darrera actualització: 15.12.2020 | 15:30