Nou servei de neteja de carrers

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

Aquesta setmana s'ha posat en marxa un nou servei de neteja de carrers.

El passat dilluns 15 de març es va posar en marxa el nou servei de neteja de carrers amb la contractació a l'empresa Sersa.

De dilluns a divendres es fa un reforç general de neteja de carrers per diferents zones i els dimecres es farà aquesta intervenció amb una màquina escombradora que permetrà un servei més eficient. Avui ha començat pel Barri Colomer i s'anirà alternant setmanalment amb el nucli antic.

Aquest nou servei permetrà alliberar hores a la brigada municipal que podrà destinar-se a serveis de reparació i manteniment generals del municipi, entre d'altres.

El contracte per la neteja dels carrers del municipi d'un any de durada, per un valor de 14.998,92 euros més IVA, s'ha adjudicat a l'empresa Sersa. El servei amb la màquina escombradora és fruit del conveni de col·laboració que s'ha signat amb l'ajuntament de Martorelles, propietària de la màquina, per un valor de 4.820,88 euros anuals.

Durant la durada del contracte s'avaluarà l'efectivitat del servei, per tal d'ajustar-lo en aquells punts que sigui necessari, i es treballarà la licitació pels següents anys un cop valorada l'experiència.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 18:07