Campanya de vacunació Covid

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 00:00

La campanya de vacunació a la població per la Covid-19 s'accelera al nostre territori a mesura que van arribant més dosis per a la població.

Al mes de gener va ser La Residència Les Palmeres qui van rebre les primeres i segones dosis de les primeres vacunes disponibles. Aquest fet va acabant mostrant una clara tendència a la baixa en afectació a les persones residents a centres per a persones grans de forma generalitzada arreu del país.

Durant el mes de febrer, arran de la coordinació entre el CAP i el nostre Ajuntament per facilitar un espai municipal i evitar haver-se de traslladar a Sant Fost, van ser vacunades de primera i segona dosi les persones majors de 80 anys amb possibilitats per a desplaçar-se, així com altres persones de col·lectius considerats de risc.

A les últimes setmanes s'ha començat a vacunar a les persones d’entre 70 i 79 anys, a mesura que han estat o ho estan sent, comunicades pel CAP. Així doncs, tot el veïnat de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles d’aquesta edat rebran una trucada del Centre d’Atenció Primària per concretar l'horari i lloc per vacunar-se. El ritme dependrà de les dosis que rebin al CAP.

Per accelerar el ritme de vacunació i oferir un espai adient per garantir totes les mesures de seguretat sense aglomeracions l’Ajuntament de Martorelles ha ofert el Celler de Carrencà a l'ICS. D’aquesta manera s’estan posant vacunes al CAP de Sant Fost i al Celler de Carrencà.

Es confia que si continua aquest ritme, en els pròxims dies totes les persones majors de 80 anys de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles ja estaran vacunades.

A Santa Maria de Martorelles, el dia d'avui, han rebut la primera dosi de vacuna, entre les diferents disponibles, 170 persones i 88 ja han rebut la segona dosi.

Darrera actualització: 13.04.2021 | 15:34