Accés regulat amb pilones hidràuliques

Dimarts, 9 de març de 2021 a les 00:00

S'obre termini de consulta pública per regular l'accés amb pilones hidràuliques al casc urbà del municipi.

L'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles ha començat a treballar la creació i elaboració d'un reglament específic d'accés rodat al nucli urbà de Santa Maria de Martorelles. Per aquest motiu es posa en coneixement de la ciutadania la voluntat d’aquest Ajuntament de regular l’accés a la zona del casc urbà de Santa Maria de Martorelles.

Als efectes fixats a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es realitza la present consulta pública per un termini de 20 dies hàbils per tal que qui així ho consideri pugui presentar davant d'aquest Ajuntament, les seves propostes per la realització de la reglamentació. Al costat de la notícia hi ha el document inicial sobre el que es fonamenta la consulta.

L'objectiu de la reglamentació es el de dotar-nos de l'eina legal que reguli els horaris i condicions per l'ús de les pilones instal·lades a la Plaça Joan Matons donada la necessitat de millorar l'accesibilitat i la peatonalització d'aquest espai urbà al nucli del municipi. Caldrà doncs tenir en compte quan s'haurà de tancar aquest accés, els efectes d'aquest tancament, qui podrà accedir-hi o altres consideracions.

Per facilitar la participació activa de la població a fer les seves aportacions, l'Ajuntament obre un formulari on-line de consulta que trobaràs al costat d'aquesta publicació. Aquest formulari estarà accesible fins el dia 6 d'abril.

Darrera actualització: 09.03.2021 | 12:54