Avaria a la xarxa d'aigua

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

Diumenge 20 de juny a les 20:00 hores aproximadament, s'ha produït una avaria a la xarxa de distribució d'aigua.

Durant la nit de diumenge a dilluns s'ha fet una intervenció provisional per restablir el servei i sectoritzar el tram avariat. Gràcies a la reparació provisional de la nit es preveu mantenir el servei normalitzat per a tothom però no es descarta que s'hagin de fer talls puntuals. En el transcurs de la reparació es va mantenir contacte amb l'Escola Les Mimoses i la Residència "Las Palmeras", per informar-les i prendre mesures en cas necessari, així com a la resta del veïnat a través dels canals de comunicació digitals que disposa l'ajuntament.

Dilluns al matí, el servei de reparació i manteniment, ha localitzat dues fuites al mateix tram de tub de fibrociment de la canalització de la xarxa de distribució d'aigua, una primera a la carretera (carrer Anselm Clave) i una segona al carrer Ponent a escassos metres una de l'altra.

Per a la reparació de la fuita, s'han disposat semàfors a la cruïlla del carrer Anselm Clave, carretera BV-5006, carrer Poal i carrer Carme, per regular el pas de vehicles. 

El carrer Ponent quedarà tallat al trànsit fins a la resolució definitiva de l'avaria, els vehicles que surtin del carrer Llevant hauran de sortir pel carrer Poal. Es recomana fer servir el carrer Sant Domènec i el carrer Llevant en únic sentit des del carrer Font del Ca fins al carrer Poal per facilitar la mobilitat de vehicles.

La xarxa de distribució d'aigua de consum humà del municipi es troba molt envellida i amb materials obsolets, per aquesta raó se segueix treballant amb l'empresa subministradora per fer un pla de manteniment i inversions per millorar el servei, com l'anellament del circuit entre el tram final del carrer de l'Escola i el tram final del camí de Can Girona, o la instal·lació de més claus de tall per sectoritzar la xarxa i poder fer intervencions amb el mínim d'afectació possible.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 10:47